Milyen monitort ajánlotok? (lent)
Proci: Intel Celeron 2.00 Ghz (1 magos)
RAM: 2 GB (2x 1GB)
Videkari: PowerColor Ati Radeon HD3450 512 MB AGP 64bit DDR2
Szóval maximum 20k. Lehetőleg iPon-ról legyen, más honlapról nem rendelek! :) Olyat mondjatok amihez volt/van tapasztalatotok, hogy az biztos megéri. Ja és külön ne kelljen semmilyen kábelt venni hozzá! (asszem nekem dvi kell, hdmi nem)Előre is thx! :D
20ért inkább használtat vegyél.
Olyan amihez van gari
Miért csak ipon? Tán csak nem protekciód van?
Amúgy meg tényleg használtan nézelődj, sőt pl. PCX-en van is használtan egy 19k-ért.
Hogy miért érdemes? Mert mielőtt átvették leellenőrizték, hogy a működése kifogástalan.
Csak mert ha megnézed, iponon egy monitor van ami 20e alatt van, egy 15,6"-os philips, ami valljuk be, a mai világban már kicsike.
Én nem tudok erről mit mondani. De bizonyára jó állapotban vannak, mert be se vennék ha szar lenne. De küldj bátran e-mailt nekik, szerintem válaszolnak neked szívesen.
Az a 15-6 colos monitor az 38,1cm átlósan.
Fogj egy harminc centis vonalzót, rakd keresztbe, mérj hozzá picit az ujjaddal, és képzeld mögé a monitort.
Ám egy 20"-os már 50,8 cm-es, ami azért már jobban néz ki.
Mondom, érdeklődd meg a monitort PCX-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!