Melyik a jobb? sapphire hd 7750 vagy nvidia gtx 550 ti?
4 giga ram, i3-2120 3,3ghz van még a gépben, és mekkora tápot vegyek hozzá?
amugy csak 1440x900-as felbontásban szeretnék játszani.
A GTX550 erősebb kb 8-9%-kal, de én a Radeont venném, mert sokkal modernebb architektúra, és jóval kevesebet fogyaszt, + az újabb driverekkel még kicsit fog gyorsulni is.
De ha belefér akkor HD7770 lenne a legjobb.
Tápnak egy 400W-os bőven elég, csak minőségi legyen, pl FSP Hexa vagy Chieftec CTG.
én is a hd7750-et terveztem, de ismerösöm ajánlotta az nvidiát, ezen az oldalon:
összehasonlítja a 2 kártyát, és itt az nvidia jobbnak tűnik, bár igaz hogy a hd7750 modernebb.. nem vagyok otthon a gépekben, eddig laptopom volt:/
köszönöm a válaszokat, 2-3 napon belül beszerzem a gépemet egy hd7750-es karival
ment a zöld :D
Csak specifikációk alapján nem lehet összehasonlítani két videokártyát, már csak ezért sem jó semmire a hwcompare.
Mindenképpen 7750-est, vagy egy kis toldással 7770-est vennék.
7770es nem fér bele a keretbe, viszont elöbb egy videóösszeállításba játékteszteket mutattak, voltak játékok ahol a hd7750 jobb fps-t produkált, volt ahol a gtx550ti volt a jobb. én nem vagyok az a grafikab*zi, hogy csak maxon a jó meg minden, elvagyok én mediumon is:)
szerintem 1-2 évig kibírja simán a kártya, ráérek fejleszteni akkor egy jobbra,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!