Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A P4VMM2-es alaplap az ECS...

A P4VMM2-es alaplap az ECS (Elitgroup) -től,1. 0 verziószámmal mekkora procit bír el?

Figyelt kérdés
Ennek 478-as foglalata van, de azt mondják, hogy 400MHz-es a max. és a mai procik pedig 800 körül járnak. Lehet ilyen, ebbe való, nagyobb teljesítményű CPU-kat beszerezni még? Persze nem celeronra gondolok. Mert most 1.7-es van a gépben.
2009. júl. 9. 00:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Tehetsz bele P4-es procit, de csak max 533-as FSB-set, és az is elképzelhető, hogy csak 400-on fog menni. Én egy 2.8-as P4-et használok vele, amit 533 helyett 400-zal hajtok, mert így nem fagy az alaplap.
2009. júl. 12. 12:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja, a Vaterán vehetsz ilyen P4-eseket párezer Ft-ért, élnyeg, hogy 533-s FSB-s legyen és Socket 478 foglalatos.
2009. júl. 12. 12:57
 3/3 A kérdező kommentje:

"Én egy 2.8-as P4-et használok vele, amit 533 helyett 400-zal hajtok, mert így nem fagy az alaplap."

Köszönöm válaszod! Ha jól értem, akkor te is ilyen alaplapot használsz? Most ez az 533 micsoda, MHz? És ha csak 400-as fut, akkor egy kisebbet kell venni, vagy át lehet állítani ezt a számot valahol, pl BIOS?

Bocsi, hogy itt az alpoknál kezdem, de a procikhoz nem értek.

2009. júl. 12. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!