Xbox360 Létezik olyan Dashboard frissítés ami nem bántja a flash-t? Bővebben lent.
Adott egy 2011-es kiadású box amibe 2012 es játékot raktak és kéri az új frissítést ha én a frissítést pendrive-ról felteszem a konzolra az minden esetben bántja a Flash-t?
esetleg van olyan dash verzió ami nem piszkálja?
ugy kell frissíteni mint annó WOW-ban patchelni hogy egymás után szépen sorban vagy rögtön a legúljabbat és kész?
Ha lehet linket is tudnátok küldeni hogy le tudjam tölteni a dashboard-ot?
Nem-nem.
Alapból NEM kell flashelni és máris működik minden...
ok értem de nem mindenkinek van pénze eredeti játékokra
én se vettem a konzolt hanem elcseréltem mert én nem engedhetem meg magamnak hogy vadi újat vegyek
88 mph te sz.....ki!
Utolsónak: Ja azt nekem is mondták h 7-8k körül meg tudják
csinálni ajándék hűtésmódosítással csak fel kellene vinnempestre.
amúgy unokaöcsém hozott haverjától gamet,belerakta kérte a frissítést és azt kéne neki letölteni ezt még én is meg tudom oldani csak a flasht üti ki sajna így újra csak az eredeti játékokat fogja olvasni.A 14719 már télleg engedi hogy a pendriveot HDD nek használjam?? nemis tudom h hol olvastam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!