Help. Össze tudnátok egy gépet állítani az ipon-on?
kizárólag internetezésre kellene,win7 fusson gyorsan rajta,minnél olcsóbban.
van egy ilyen gépem:
asus a7 v600-x
amd sempron 2400+ 1.66 ghz
256 mb ram
80 gb hdd
ennek cserélném ki a belsejét.ezek közül szerintem semmi se maradhat,max a cd olvasó,a tápot nem tudtam hol kell megnézni milyen.
Igaz, hogy egy magos az az Intel ATOM proci benne, de két szálas.
Alaplap ASROCK AD425PV3 1 db 16.816 Ft
Memória A-DATA 2048MB DDR3 1333MHz AD3U1333C2G9-B 1 db 3.988 Ft
SSD CORSAIR 60GB SATA2 2.5" Nova 2 CSSD-V60GB2A 1 db 19.367 Ft
Ház GABA 2936 1 db 3.873 Ft
Táp FSP FSP350-60APN 1 db 8.534 Ft
Összeszerelés 1.905 Ft
Összesen: 54.483 Ft (42.900 Ft + áfa)
Processzor és videókártya az alaplapba van integrálva. Teljesen alap gép, de internetezni jó lesz. HDD-d ha SATA vagy SATA2 akkor rákötheted, ha IDE akkor nem. 60GB SSD jó lesz, nagyon gyors lesz tőle a rendszer, Win7-et majd azért butítsd le (Aero-t kapcsold ki meg a mindenféle ilyen-olyan csili-vili dolgokat is.) és nem lesz vele gond.
hát most nézem: erre semiképp ne cseréld ki, mert kb a teljesítménye ugyanakkora az új procinak, mint ami meg van most neked, és hát kb sehogy nem futna el rajta a hetes
igen, rá kéne áldozni azt a +40%-ot(kb20 ezer) az fm-es géphez, ugyanis a teljesítménye nem 40%-al jobb, hanem kb 400-zal
de ha tudsz várni a trinitis procik megjelenésére(nyár vége), akkor érdemes lehet, mert e régebbi termékek ára csökkenni fog
"Nem beszélve arról, hogy csak IGP-ben lesz erősebb"
Ez nem igaz, már piledriver modulok vannak benne.
Én magam is hanyagolnám az atom témát inkább egy brazosos lap, vagy ah van némileg több pénze rá akkor fm1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!