Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a gépről használhatóság, élettartam szempontjából?

Figyelt kérdés

[link]

Elsősorban a hűtése érdekelne, mennyire bírja a strapát, mozgatást, akkuval meddig használható egy ilyen, illetve a zsanérok élettartama. A konfigból gondolom, látszik, hogy nem átlagos, netezek, filmet nézek, otthoni felhasználásra kellene, hanem kicsit (sokkal) többre, a RAM mennyisége elég fontos már csak a virtuális gépek tervezőprogramokkal párhuzamos futtatása miatt is :P

Köszi előre is! :)

2012. jún. 30. 01:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vagyis ez Windows nélkül van.
2012. jún. 30. 14:10
 12/17 A kérdező kommentje:

fincsi :) windowssal találtam kettőhuszonvalamennyiért, viszont ugyanott jönnék ki, ha pixelhiba garanciát kérnék rá, és az elsőnél azért ott van egyrészt az, másrészt a frissíthetőség (elfelejtettem, hogy az eredeti win is azért egy szempont, ha már azt is elvették az egyetemi info tanszék hallgatóitól, csak XP van ingyen :P)

Mindenestül (plusz garanciával, üzembe helyezéssel, 8 GB RAM-mal) kijön 238-ra + szállítás, ami 1200, ami végül is nem vészes annyira, ha a wint is beszámítjuk, nem?

2012. jún. 30. 18:55
 13/17 A kérdező kommentje:
Amit tényleg kihagytál: ugyanitt van 219-ért minden ugyanaz, + ingyenes pixelhiba garancia :D thanx az oldalért :D
2012. jún. 30. 18:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen. :D Örülök, hogy tudtam segíteni. :)
2012. júl. 1. 06:05
 15/17 BRONY PONE válasza:
ha még érdekel csak kellemetlenül forró de ha mondjuk blendert használsz kibír a hűtése 6 órát
2012. júl. 7. 00:21
 16/17 BRONY PONE válasza:
ja és lehet bele de nem magyar országon hanem külföldön
2012. júl. 7. 00:22
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi, jelen kommentem már a Z580-ról írom :) I'm lovin it :)
2012. júl. 7. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!