Mi a véleményetek erről a gépről használhatóság, élettartam szempontjából?
Elsősorban a hűtése érdekelne, mennyire bírja a strapát, mozgatást, akkuval meddig használható egy ilyen, illetve a zsanérok élettartama. A konfigból gondolom, látszik, hogy nem átlagos, netezek, filmet nézek, otthoni felhasználásra kellene, hanem kicsit (sokkal) többre, a RAM mennyisége elég fontos már csak a virtuális gépek tervezőprogramokkal párhuzamos futtatása miatt is :P
Köszi előre is! :)
fincsi :) windowssal találtam kettőhuszonvalamennyiért, viszont ugyanott jönnék ki, ha pixelhiba garanciát kérnék rá, és az elsőnél azért ott van egyrészt az, másrészt a frissíthetőség (elfelejtettem, hogy az eredeti win is azért egy szempont, ha már azt is elvették az egyetemi info tanszék hallgatóitól, csak XP van ingyen :P)
Mindenestül (plusz garanciával, üzembe helyezéssel, 8 GB RAM-mal) kijön 238-ra + szállítás, ami 1200, ami végül is nem vészes annyira, ha a wint is beszámítjuk, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!