Ajánlanátok DVD-írót ami képes 4x-esem is írni?
Ez függhet az írószoftvertől is.
Mielőtt újat vásárolsz próbálj ki másik írószoftvert is. Esetleg egy régebbi verziót abból amit használsz. Már nem emlékszem a nevére, de volt egy szoftver ami 1x-es írási sebességre is képes volt.
Az a baj, hogy ha weboldalon nézed meg a készülék tulajdonságait akkor nagy valószínűséggel csak a maximális sebességek lesznek feltüntetve.
Az előző kérdező ezért említhette, hogy meg van-e a doboza.
Pont ezért kérdeztem...
Ha ennyi programmal is csak 16-tól tudsz írni, lehet hogy ez lenne a minimális. De ez nagyon furcsa, egy külső író esetén.
Laptopoknál van ez inkább. Azt még kipróbálhatod, hogy az eszközkezelőben eltávolítod a driverét, újraindítod a rendszert, akkor újra felteszi a divert...talán segít.
Próbáltad másik típusú lemezzel is?
Nekem laptopom van(csak 10-től ír)...azért nálam minden normál író "külső"...:)
Nem tudom elképzelni, hogy ne tudna cd-t írni 4x-sen. Próbáld ezt a a driver le, driver fel-t.
Bármelyik programmal lehet írni. Olyan nincs, hogy a program 1x-es, és úgy tudsz írni, közben az író 4x-től indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!