Miért nem megy a Crysis 2?
Nem rég kaptam új gépet.GTA IV fut full grafikán,a Skyrim is ,a WoW-ot is ultrában játszom a MaxPayne is elfut. rajta.Proci:AMD QUAD CORE X6 6*3300MHZ
NVIDIA GEFORCE GT 520 2GB
4GB RAM
WIN 7 (64BIT)
A mikor elindítom akkor csak zöld nyíl van a képernyőn és semmi.Mit kellene tennem?
"NVIDIA GEFORCE GT 520 2GB "
Ezért nem megy..
"GTA IV fut full grafikán,a Skyrim is ,a WoW-ot is ultrában játszom a MaxPayne is elfut. "
a full grafika az mit jelent nálad?800*600,dx7,AA OFF,minden lowon?
Mennyit kértek el ezért a vacakért?Illetve megnéznéd milyen márkájú táp van benne?
"NVIDIA GEFORCE GT 520 2GB"
Jesszusom! Aki ezt a kártyát legyártatja, máglyán kéne elégetni.
Én is kötve hiszem a full grafikás részt.
Mi az hogy AMD QUAD CORE X6 6*3300mhz?
Most akkor 4, vagy 6 magaos?
A proci engem is érdekelne, én megnézném cpu-zvel...
Ami a VGA-t érinti, én cserélném a helyedben.
Ez butaság, hogy te azzal maxon játszod a Skyrimet, meg a GTA IV-et. Esetleg jó, hogy elindul.
Mondjuk a Crysis 2-nek is el kellene indulnia attól még.
Ne a procin lovagoljatok már, akár 4 akár 6 magos az a Phenom II, így is úgy is bőven jó.
Egyértelműen a VGA itt a szűk keresztmetszet, de nagyon.
Kérdező te meg ne lódíts hogy ezzel fullon játszottál azokkal a játékokkal, ez egy harmat gyenge belépő szintű kártya, max 800x600-ban játdszhattál te ezen fullon, de az sem biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!