Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől lehet, hogy lefagy a...

Mitől lehet, hogy lefagy a gépem az első induláskor és csak a kikapcsolás segít rajta?

Figyelt kérdés
Lefagy a gépem és csak ugy tudom ujraindítani ha kikapcsolom. Csak az első induláskor csinálja. Kb. 1 hónapja is volt ilyen hibája akkor szétszedtem és az alaplap csatlakozója(8pines) nem volt bedugva teljesen a lapba. Valószínű mikor takarítottam kicsúszott véletlenül. Akkor is ugyanígy fagyott de resettel újraindult. Most ismét kezdi a fagyogatást. Valakinek ötlet?

2012. jún. 26. 23:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Te is tudod, hogy erre csak találgatás van. Nézd meg ugyanazt a csatlakozást. Nézz meg minden csatlakozást. Törölgess meg minden csatlakozót, hátha csak egy kis oxid került oda az idővel
2012. jún. 26. 23:20
 2/5 A kérdező kommentje:
tudom...de már nagyon idegesítő..azt hittem végre megtaláltam a hibát de ismét kezdi :( köszönöm válaszod szétszedem újra és megnézem.
2012. jún. 26. 23:27
 3/5 anonim ***** válasza:
próbálj ki egy másik alaplapot, vagy tápot. Külön külön kell tesztelni a cuccokat. Egy alapos portalanítás meg ráfér még ezek szerint.
2012. jún. 26. 23:47
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm de minden hardveres dolog rendben van külön-külön tesztelve lett.
2012. jún. 26. 23:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Az első kommentelőnek igaza van.Rengeteg dolog okozhatja a fagyást.Most lehetne mondani a sablon szöveget hogy telepítsd újra a géped mert az valószínűleg megoldja a problémát...egy hozzáértő ember ha látná a géped akkor biztosan megtudná oldani a problémát úgy hogy ne kelljen újratelepíteni,de így csak találgatni tudunk hogy mi lehet a gond.

Kezd szerintem a dolgot vírusírtással ha hardveresen tényleg minden ok

2012. jún. 27. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!