Melyik jobb processzor? Core i3 2120 vagy core 2 quad q8300?
2012. jún. 26. 11:04
2/11 anonim válasza:
Én úgy gondolom a Core i3-as, mivel újabb technológia. Ne tévesszen meg, hogy a Core i3 csak 2 magos, mert 4 szálon tud dolgozni, akár a Core 2 Quad.
3/11 A kérdező kommentje:
nos hát csak az a probléma , hogy az i3-as hoz új alaplap és ram kell :( és kb a 2 proci egy árban van ..
2012. jún. 26. 11:23
4/11 anonim válasza:
Mire kellene? Ha csak játékra, simán jó a quad, tud annyit, mint az i3.
i3-ban a 4 szál néha csalóka, van program, ami a Ht-től nagyon belassul.
5/11 A kérdező kommentje:
hát játékra kellene :)
2012. jún. 26. 11:27
6/11 anonim válasza:
Arra simán jó a quad, játékban nem tud többet az 13 sem.
7/11 anonim válasza:
Az lehet, hogy nem tud többet, viszont halott foglalatra ne építsünk már. LGA1155-ös i3-nál meg dönthetsz úgy, hogy ha van rá pénzed, hogy frissítesz és veszel bele egy i5-öt, ami azért már sokkal-sokkal jobb. (50k körül mozognak a 2. generációs i5-k). Lap legyen egy P67-es, aztán jólvan. :)
8/11 anonim válasza:
Szerintem core i3,enis azt akarok venni melle egy jo videokartya es egy darabig semmi bajod nem lesz vele(fogja birni a jatekokat siman akar fullonis)!!
9/11 A kérdező kommentje:
sajnalom kidobni az alaplapomat nem olyan rég vettem s a ramom se kevés
2012. jún. 26. 11:39
10/11 anonim válasza:
Csak játszani felesleges átépíteni az egész gépet, egy quad is ugyanazt tudja játék alatt, mint egy i3. Halott foglalat, de az új foglalattal sem nyer semmit jelen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!