Mit érdemes tennem a géppel, hogy ne akadjanak a játékok, meg maga a gép is gyorsabb legyen?
Alaplap: ASUS P4P800S-X
CPU: Intel Celeron 2.40 GHz
RAM: 1 GB
Nem értek a gépekhez, ezért nem tudom hogy vagy hol kell megnézni a VGA-t.
az még jobb
mert addig akkor sok pénzt össze tudok gyűjteni :)
Alaplap: 10ezer
Memóra: 6ezer
Processzor: 17-(30ezer) (15ezer min kb.)
Videokártya: 20-(33ezer) (15ezer min kb.)
Merevlemez: 16-18ezer
Ház: 3-5ezer (1-2ezer min kb. használtan)
Tápegység: 9-11ezer (6-7ezer használtan kb.)
Optikai egység (DVD meghajtó): 4-5ezer
nagyjából igy van újonan és használtan nézve ahoz hogy a mai játékok minimumon játszhatóak legyenek
régebi persze akár joban is futhat
újonan AM3+ vagy 1155 be érdemes fektetni
használtan meg amit tudsz azt veszel
használtan egyes árak nem igazán olcsóbak a fent emliteteknél csak használtan jobb videokártyát is kaphatsz mint újonan vagy jobb processzort (vagyis mint új árán)
ha jóval olcsóbat veszel ugymond felesleges
bár egy integrált videokártyás rendszer lehet jobb lene mostani gépedtöl minden alap dologra de játékokhoz kevés lene
nemtudom érdemes lene e FM1 be fektetni pl... igazából nem lene olcsóbb nagyon úgy sem
mert ugymond a videokártya ára belekerül a proci és memória és alaplap árába
Közben látom irtak
igen az jó õtlet nem elkapkodni hanem várni
FM2 Trinity re meg szerintem amugy is öszel/télen hatalmas választék lesz új és használt piacon is és ha adigra netán lesz 100ezred akor egész szép dolgot öszerakosgathatsz és nagyon jól elehet majd vele játszadozni
annyit nem ér nekem a 70ezer is maximum
ja és azt elfelejtettem mondani, hogy amit régen vitt kisebb lagokkal, most full lagal viszi például metin2:) az mért van?
Metin 2 és hasonlóakhoz elég egy 30-40ezres használt
core 2 vagy dual core 775 ös egy dedikált (pci-e x16 os) videokártyával 512mb ramal lényegében nem számít más metin 2 kisigényü
és hasonló mmo rpg k is kisigényüek
szóval ara mindegy mit veszel csak jobb legyén tedtöl és ilyesmi legyen amit irtak
2-3gb ram elég ddr3 ha lehet
és kész
ha 70et is alig ér és nem használod komoly játékokra vagy munkára akor nem kel itt vacakolni hogy szupi géped legyen
töröltem kérdést
de persze mint irtam egész jót vehetnél már lehet most is használtan 70 böl
de neked 30-40ezres is elég fent emlitet dolgokal
(amugy Amd dual core is megfelelö)
csak ne Celeron t vegyél meg Sempron t
meg régi alaplapi integrált videokártyát
azt csak példának mondtam
játszanék battlefield 3-al, assassin's creed
ezeket tudom mondani kapásból de nem akarok olyan szuper gépet, veszek egyet, ennél jobbat, ha viszi viszi, ha nem nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!