Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 26 000 Forintért melyik a...

26 000 Forintért melyik a legjobb VGA? (FONTOS! )

Figyelt kérdés

Maximum 26 000 ft-ig

Sürgős lenne előre is köszönöm.

2012. jún. 23. 20:53
1 2
 11/13 Hazardteam ***** válasza:

Lajcsikám nem nekem kell válaszolgatnod, nem látod a kiírást, mikor üzit küldesz a kérdés feltevőnek? ez nem vita fórum, ne okoskodj. "A HD 5770 ugyan arra a lapkára épül mit a HD 6770" Igen, azért van a 6xx-ben UVD3 mi?:D

"Ja igen, akkor a HD 68xx ahol is azonos csíkszélen jobb fogyasztás/teljesítményű kártyákat dobtak piacra, vagy most a GCN akkor semmi. Jól van..."

Az AMD a 4xx-ekkel tarolta le a piacot, azzal, hogy fillérekért adott egy olyan kártyát, amiről megjelenése előtt azt hitték kamu pletyka, pl. a 800SP és a GDDR5 miatt, szemben az előző generáció 320SP-s GDDR3-jával és a konkurencia addigi (70-80000 Ft-os) csúcskártyáját állva hagyó kártyáikkal. Az 5xx folytatta ezt a teljesítmény halmozást és további új fícsöröket vezetedd be, de végső soron egy "optimalizált" és kiforrottabb 4xx-nek volt betudható iszonyú jó árakon. A 6xx-ről már nem mondható el ugyanez, mert igazából ráncfelvarrás további fícsörökkel, de a teljesítmény már nem nőtt olyan drasztikus mértékben, sőt helyenként csökkent is az előző generációhoz képest. A fogyasztás viszont csökkent ez okés. A 7xx-ek alsó és középkategóriában átnevezett 6xx-ek egy az egyben, a GCN-t és az új fícsöröket, kisebb csíkszélességet a fellső és a csúcskategória kapta meg, de még ott sem nőtt olyan mértékben a teljesítmény, mint egy 4xx-5xx idejében. Viszont az áruk megduplázódott, generációnkénti 15-20%-os teljesítmény növekedés mellett, ami nem teszi már olyan népszerűvé őket, mint anno az 5xx-eket amiket elkapkodtak, mint a friss bucit, mert már akkor olyan teljesítményük volt (jó áron) ami még most is megállja a helyét a legújabb játékokkal szemben is. Úgyhogy ma már nem rohan senki úgy haját lobogtatva 6-7xx-eket venni, mint anno amekkora csődület volt az 5xx-ek idején. EZÉRT írtam, hogy az volt a "legütősebb/legsikeresebb" szériájuk. Ár/teljesítmény arányban verhetetlen volt, akárcsak a 4xx, de az meg későn érkezett a dx10.1-ével egy olyan időszakban, amikor nyakukon volt a Win7 a dx11-ével és a csapból is az folyt.

Válaszoltam, bár szabályzat tiltja és ez nem vitafórum,. vagy chat, hogy az ember mindent ilyen részletesen kifejtsen. A kérdezőnek akartam segíteni, remélem sikerül is jó irányba mozdítani. Egyébként az a 6770, amit valaki linkelt annyiért finomabb, mint egy 5770. Csak szerezze be, jó vétel.

2012. jún. 24. 00:35
 12/13 anonim ***** válasza:

"Igen, azért van a 6xx-ben UVD3 mi?:D "

ugyan az a Juniper XT lapka, annyi különbséggel, hogy a HD 6770-nek van UVD3-as motorja, és támogat 1.4-es HDMI-t(meg némi órajel kavarás van).

A HD 4xxx tényleg jó széria volt, meg ott jó volt az ár verseny is, az AMD se viccből dobálta jó áron a kártyáit.

"sőt helyenként csökkent is az előző generációhoz képest"

Hol is? Remélem nem a számozást kavart meg...

"Válaszoltam, bár szabályzat tiltja és ez nem vitafórum"

Igaz, sőt én magam is írhattam volna csak neked, de némi félre informáltság volt, így jobbnak láttam ha nem dülöngél az ott magában.

2012. jún. 24. 10:47
 13/13 Hazardteam ***** válasza:
Szerintem meg full öncélú pózerkedés amit csinálsz. Ezekre a legutóbbi HW-s dobálózásaidra is tudnék válaszolni, de ez nem PH, a csávónak meg nem lesz tőle jobb videokártyája, csak arra lenne jó, hogy megint beírsz valamit "okítólag" én válaszolok, majd megint valamit, amit megcáfolok, míg egyszercsak megunjuk, az egész meg tele lesz 20 offal.
2012. jún. 24. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!