Ezt a konfigot milyen hardverekkel újíthatnám? (processzor, videókártya)? Ez alatt azt értem, hogy milyen illik hozzá?
Figyelt kérdés
AMD Athlon 2x64 DualCore CPU 2.91 GHz (AM2) SSE SSE SSE3. (két magos,4 vagy több magosra cserélném,de akkor milyen ajánlotok?)
RAM: Geil 4GB 400 MHz
VGA: Nvidia Geforce 8400GS 1GB (de nem játékra tervezett,és 1 vagy annál több GB-sat szeretnék,de milyet ? Battlefield 3,CoD Iron Wolf nemsokára kijön. World at War,Max payne 3) OP:Win XP4ever service pack 3. Előre köszönöm minden kedves válaszolónak!
OP: Windows XP4 Ever Szervíz csomag 3
2012. jún. 23. 13:00
11/17 anonim válasza:
Jó lenne ha megnéznéd a tápegység márkáját és teljesítményét:)
12/17 anonim válasza:
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,Az az ATI VGA játékra való ? Én arra keresek kártyát és processzort :)
2012. jún. 27. 14:04
14/17 anonim válasza:
Mindkettő jó játékhoz...
De a tápegységedet még mindig nem írtad le!
15/17 A kérdező kommentje:
A tápegységem hol tudom megnézni ?
2012. jún. 30. 20:56
16/17 anonim válasza:
Leveszed a gépházad oldalát és leolvasod róla a Márkát és teljesítményt!
17/17 A kérdező kommentje:
Na,bocsi,hogy most írok. A tápegységem 550+ Wattos,de a márkája nem volt rajta.
2012. júl. 20. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!