Igaz, hogy mostanában baj van a Gigabyte termékekkel?
Nem hiszem, mert egy kettő emberke azt írja konfigoknál, itt a kérdezőnek, hogy Gigabyte ne vegyél mert nem olyan jó minőségű szerintem ez hülyeség. Ugyan olyan jó minőségű termékeket gyártannak mint pár éve, én már 1 éve használom a Gigabyte alaplapom és semmi baja.
Régen itt az oldalon az asrockra mondták hogy sz*r, de most meg azt ajánlják... Mert egy oda írja hülyeségét, akkor a többi is azt mondja ennyi, szerintem nem kell rájuk hallgatni.
# 1
Szerintem meg azokra nem kéne hallgatni aki még arra is lusta, hogy felnézzen a hivatalos fórumra, vagy jobban oda nézzen néhány fórumra a visszajelzésekkel kapcsolatba.
Az meg, hogy működik. Oké, SENKI nem azt mondta, hogy minden lap meg fog halni, ha nem azt, hogy nagyobb a hibás termékek száma az utóbbi időben. Van némi különbség, csak ezt egyesek nehezen fogják fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!