Valaki összeállítana nekem egy jó konfigot? (PC) Elsősorban játékra használnám. Rávaló: 80000. - HUF
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 18:17
1/12 anonim válasza:
Ennyiből nem igen lehet sajnos.
2/12 flr. válasza:
Gyűjtsd a pénzed augusztusig és várd meg a Trinityt.
3/12 anonim válasza:
tessék:Intel Pentium Dual Core G840 2.8GHz, nVidia GeFoce GT 430 1GB DDR3 VGA, 4GB RAM, 300GB HDD
79 990FT
4/12 flr. válasza:
"tessék:Intel Pentium Dual Core G840 2.8GHz, nVidia GeFoce GT 430 1GB DDR3 VGA, 4GB RAM, 300GB HDD
79 990FT"
Ez mi?:D
5/12 anonim válasza:
Nagyon karcsú az a 80k szvsz.
Esetleg FM1-el ki lehet hozni egy jó gépet, de már nem ajánlom, mert jön a Trinity.
73k-ért ezt állítottam össze neked, nincs benne videókártya, arra gyűjtögetni kell még.
6/12 anonim válasza:
Vagyis van videókártya, csak integrált ami régi játékokra alkalmas lehet illetve internetezés etc.
7/12 anonim válasza:
Nekem hasonló gépem van mint a 3. válaszban leírtnak. Decemberi, garanciás alkatrészekkel. Árban biztosan megegyezünk. Ha esetleg kíváncsi vagy akkor írj egy privátot!
8/12 anonim válasza:
flr. válasza:
"tessék:Intel Pentium Dual Core G840 2.8GHz, nVidia GeFoce GT 430 1GB DDR3 VGA, 4GB RAM, 300GB HDD
79 990FT"
Ez mi?:D
beírtam hogy gamer pc bemásoltam ami kell oszt cső xd
9/12 flr. válasza:
Ez annyira "gamer" mint a szomszéd ladája F1es kocsi.-.-''
10/12 anonim válasza:
hát engem nagyon nem érdekel a google adta ki
lényeg hogy az én gépem a király :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!