Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a processzorról?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a proci van most a gépemben, de úgy érzem mintha egy őskövületet futtatnék..Ha telepítek egy játékot, Skype megy és próbálnék internetezni, már annyira lelassul, hogy azt hiszem kisül az egész gépem..Ennyire gyenge gépet vettem volna? Mellesleg kb. 110-be került a gép...

2012. jún. 22. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem rossz ez annyira :) De eléggé régi már
2012. jún. 22. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Használtan vetted? Milyen a gép többi része?
2012. jún. 22. 16:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem használtan vettem, hanem gépösszerakóban válogattam meg az alkatrészeket. Az alaplaphoz adtak egy videókártyát, ami annyira rossz volt, hogy vennem kellett egy teljesen újat a gépbe. Egyébként meg a vidikártya egy ATI Radeon HD 5700 a memória 4 gigás. Elvileg játékokhoz vettem a gépet, de később kiderült, hogy sokkal jobban kellett volna válogatnom...
2012. jún. 22. 16:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát igen, elég rosszul válogattad:)
2012. jún. 22. 16:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Hibájából tanul az ember, csak ezek akkor árviszonyok, hogy nem lehet egy-kettőre új gépet varázsolni. Mindegy, köszi a segítséget!
2012. jún. 22. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem attól még nem a leggyengébb pl a processzor, amit vettél. Nem lehet, hogy a merevlemez van leterhelve? Mert hát a régi P4es gépemmel telepítés közben bőven tudtam netezni.
2012. jún. 22. 17:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy a processzorod hibája lenne a rendszer belassulása. Azért egy skype+böngésző még nem kellene, hogy kifektesse, windows probléma lesz ez.
2012. jún. 22. 17:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Én olyan 100ezerért raktam össze tavaly nyáron egy gépet, még most is erősnek számít, simán megesz minden játékot. Ha odafigyel az ember ennyiből már jó gépet lehet összerakni...
2012. jún. 22. 17:29
 9/10 A kérdező kommentje:
A merevlemeznek csak a fele van lefoglalva, nem tudom mi lehet a baj.
2012. jún. 22. 17:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen én is rájöttem, hogy 100 ezerből simán lehet egy jó gépet összerakni. Csak hát elég tapasztalatlan voltam e téren, meg is jártam.
2012. jún. 22. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!