Érdemes ezen a gépen átváltani a Windows XP-ről windows Vista Home Basic-ra átváltani?
Figyelt kérdés
Intel pentium m 1.7 GHz
767 mb RAM
Intel mobility radeon 9000
amire használom a gépen: filmet nézek, letöltök, internetezek, és játszom(angry birds összes)
2012. jún. 22. 13:08
11/12 anonim válasza:
Ja látom játszani is szeretnél azt is tudsz a vistával . Nekem superninrendó emulátor vágó István fennt vannak rajt de felfog menni oda más is
12/12 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam.
Ami tettszett: gyors indulás, szép kinézet, egyszerű és gyors telepítés, könnyű használat
Ami NEM tettszett: mindenhez engedélyt kér, szervízcsomag nélkül nem fut az angry birds, a laptopomnak csak wifi drivere van hozzá (toshiba tecra s1)
A fentieket eltekintve fenn hagytam volna, mert a pozitívumok elnyomták a negatívumokotat, de volt egy végzetes hibája, ami miatt le kellett szednem: egy 40 gigás vinyón nehéz elférni tőle.
Ígyhát sajnos vissza kellett hoznom az XP-t, ami gyengébb (a legjobban a laggolása bosszant).
2012. aug. 9. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!