No singal detectd? Új monitor, új gép?
most hoztam haza egy zsír új összerakott gépet, op rendszer még nincs rajta, szintén most bontottam ki az új monitort. A csatlakozókat csatlakoztatom, és a monitoron no signal decected látható. Mi lehet az oka?
(rádugtam a laptopra is a monitort, akkor egyből megjelent az asztal a monitoron.)
a kábelt rendesen csatlakoztattam, amennyire csak lehet, rácsavartam.
A videokártya, hát egy napos sincs a gép, most rakták össze, fogalmam sincs. (mielőtt az mondanád, hogy hát nézzem meg, azt sem tudom hol kell keresni, még lehet csavarhúzóm sincs, talán enyhítő körülmény h lány vagyok, és eddig laptomom volt:)
de a laptopra amikor rádugtam, tök egyszerűen ment, a gépbe meg eléggé erőszakolni kellett.
Hülye kérdés, de be kapcsoltad a gépet ?
Mert ha ki van kapcsolva a gép, és a monitor meg nincs, és rá van kötve, akkor se írja ki hogy no singal detectd.
Tehát nyilván el mozdulhatót a vga táp kábele, és nem kap áramot, és e-miatt a monitor úgy érzékeli, mint ha nem lenne rá kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!