Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » No singal detectd? Új monitor,...

No singal detectd? Új monitor, új gép?

Figyelt kérdés

most hoztam haza egy zsír új összerakott gépet, op rendszer még nincs rajta, szintén most bontottam ki az új monitort. A csatlakozókat csatlakoztatom, és a monitoron no signal decected látható. Mi lehet az oka?

(rádugtam a laptopra is a monitort, akkor egyből megjelent az asztal a monitoron.)

2012. jún. 21. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Videokártya tuti rendben a helyén van és tuti rendben van rákötve a monitor, nem csúszott ki a kábel?
2012. jún. 21. 18:45
 2/4 A kérdező kommentje:

a kábelt rendesen csatlakoztattam, amennyire csak lehet, rácsavartam.

A videokártya, hát egy napos sincs a gép, most rakták össze, fogalmam sincs. (mielőtt az mondanád, hogy hát nézzem meg, azt sem tudom hol kell keresni, még lehet csavarhúzóm sincs, talán enyhítő körülmény h lány vagyok, és eddig laptomom volt:)

de a laptopra amikor rádugtam, tök egyszerűen ment, a gépbe meg eléggé erőszakolni kellett.

2012. jún. 21. 18:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Hülye kérdés, de be kapcsoltad a gépet ?

Mert ha ki van kapcsolva a gép, és a monitor meg nincs, és rá van kötve, akkor se írja ki hogy no singal detectd.

Tehát nyilván el mozdulhatót a vga táp kábele, és nem kap áramot, és e-miatt a monitor úgy érzékeli, mint ha nem lenne rá kötve.

2012. jún. 21. 18:59
 4/4 A kérdező kommentje:
persze, bekapcsoltam, a billentyű egér is világított, és hallottam, hogy a telepítő cd is forog.
2012. jún. 21. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!