Megeri megvenni egy Chieftec CTG-500Wattos tapegyseget 18000 forintert?
Tápegységre sose sajnáld a pénzt,mert ha egy rossz kínai selejtet veszel akkor az egész gépedet tönkreteheti
Tehát megéri azt ha rá szánsz akár 20000 felett is,egyébként sokan ajánlják a Chieftec-et,de abból se a legolcsóbbikat vedd meg
Igaz hogy szõrnyüek az árváltozások de keresgélj
CTG 500W eddig 15ezer körül volt
attól is függ kel e gépednek enyi
mivel van pl 450W os változata is
igen nem kel sajnálni rá pénzt
de viszont azért szerintem ha körül nézel 1-3ezerel olcsóban is lelsz legalább
FSP is jó. 13.538Ft
Kolink meg ilyen noname tápot ne hogy vegyél ne sajnáld rá a pénzt, egyébként ez az fsp jó táp, és meg éri az árát.
Am itt egy videó elég rossz minőségű táp van benne, érdemes meg nézni, és akkor meg érted mért fontos jó minőségű tápot venni, és nem sajnálni rá a pénzt.
Chieftecre gondoltam mivel az van nalunk is(romaniaban),es azert gondoltam mar 500Watttosra,mivel ha tovabb fejlesztem a gepet ne keljen megint uj tapot vegyek
DE az biztos h egy jo tapnak ara van!!
Megnézted a linkemet? 15.000 ft is már drága...
Ha már van géped meg neted akkor tanuld már meg használni.Meg is érdemled,hogy majdnem dupla áron vedd meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!