Miért nincs hang a számítógépemen?
Használtan vettem asztali gépet. De ha videót nézek, nincs semmi hangja, illetve ha zenét akarok hallgatni, akkor nem indítja el. Pedig töltöttem le Windows Media Playert, de sajnos hiába. Mit tehetek?
Hangfal nincs, de valami alap hangnak azért csak kellene lennie nem? Illetve legalábbis el kellene indulnia a zenének.
hangfal nincs?
Windows Media Player
alaphang? bibiib bibip
hangfal nélkül meg ??
éééééééééééééé
Szia.
Hát a gépnek alapból csak egy kis "Pittty" hangja van hiba vagy ilyesmik esetén. Vagy Akár az is lehet hogy nincs benn e hangkártya amit egy szervizben vagy ismerős meg tudná nézni. De a zene attól elindul csak ugye nincs hol kiadja a hangot. Vagy Ajánlom a Winamp-ot is zenék lejátszására. Hangkártyát meg Akár már 2000 Ft-ért is tudsz venni.
RicsiX122
azt írta a kérdező hogy nincs hangfal
Igen, írtam hogy nincs hangfal, de el sem indul semmi, alighanem tehát hangkártya nincs benne. :(
Ez gáz
Winamphoz nem kell a hangkártya? Mert akkor megpróbálnám azt letölteni.
Nem értek ezekhez a hardver dolgokhoz.
Hát, nekem már ma estére kellene, 3 óra alatt már nem fogok venni.
De köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!