Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Usb kábelt hogy csatlakoztassa...

Usb kábelt hogy csatlakoztassak a géphez? (fontos)

Figyelt kérdés
Kb 20 perc mulva,de legjobb lenne most azonnal szükségem lenne rá hogy csatlakoztatni tudjam az usb kábelem.. nagyon sürgős lenne már most. Megpróbáltam többször is a sajátgép még csak ki sem irja, néztem valami hardver csatlakoztatása valamit (nem vagyok számitogép zseni) és olyan idegen neveket irt ki hogy kb a felét nem értettem usb t kerestem kulcsszoként csak hogy amit talaltam az nem az volt (pl. usb- videoeszköz tehát webkam) hogy a jó életbe csatlakoztassam akkor..hogy lássam is ? ( igen megnéztem jól dugtam be nem azzal van a baj )

2012. jún. 21. 13:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló..oké... ez még mindig nem segitett
2012. jún. 21. 14:54
 12/13 A kérdező kommentje:
nem az enyém..és nem is uj.. kolcsonbe kaptam és akié annak a gépén mukodik
2012. jún. 21. 14:55
 13/13 MaXXeGee ***** válasza:

Akkor az eszközkezelőben távolítsd el az Összes USB eszköz illeszőprogramját, majd indítsd újra a gépet. és imsertess fel vele mindent újra. (automatikusan megcsinálja a felismerést) (Webkamerát nem kell letörölni) Az USB vezérlők pontból jobklikk egyesével az alpontokon, és eltávolítás, majd újraindítod a gépet.

Ha ez sem segít. Mellesleg, az hogy nála még ment, mielőtt elhoztad, nem jelenti, hogy még mindig megy. Szóval ne lepődj meg azon sem, ha így sem lesz jó.

2012. jún. 21. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!