Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit lehet tenni zúgó tápegység...

Mit lehet tenni zúgó tápegység ellen?

Figyelt kérdés
Most hogy megint megjött ez a nagy meleg, elkezdett zúgni a tápom, és a gépem is túlforrósodik egy idő után. Ki fogom cseréltetni, de arra még várnom kell jövő hétig, mert nincs pénzem se és most a gép is nagyon kell, hogy dolgozni tudjak. Valami átmeneti megoldás van? Mennyibe fog kb. kerülni a csere (300 W-s egyébként), és lehet még belerakni valami extra hűtést? Fent lakunk emeleten és itt még nagyobb a hőség.
2012. jún. 21. 11:36
 1/6 anonim válasza:
Takarítsd ki.Mivel a nagy meleg miatt jobban melegedik és jobban kell hűtenie.
2012. jún. 21. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Vegyél erősebb tápot hogy elbírjon pluszba még 2 ventilátort amit a gépház hátuljára ha van helyed vagy oldalára teszel fel hogy huzatot csináljon és lökje ki onnan a meleget. A tápegységed meg már öreg lett nyilván tele van pórral ami szintén befogja a meleget és valószínű hogy már maga a ventilátor belseje is már annyira elvan szennyeződve hogy már csak erőlködik mert annyira nem bírja mozgatni magát. Vagy csapágyas az egész ami már cserével jár.
2012. jún. 21. 11:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már kitisztítottam, amennyire tudtam, valszeg tényleg megöregedett már. Utolsó, egy árat tudnál írni egy olyan szervizeléshez, amit írtál (+hűtés és új táp?)
2012. jún. 21. 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nem az vagyok aki az előbb irt, de:

[link] ez egy ház ventilátor, a többi is kb ezen az áron van, ebből 2-t ha veszel már sokat segit.

Tápbol nemtudom hogy milyenre van szükséged, vagy hogy mennyi pénzed van rá. 20ezerért lehet jó kis tápokat kapni, ha irodai dolgokra használod a gépet, akkor szerintem annyiért elég ha veszel bőven. +Ha nem te szereled össze akkor a munkadíj. De ha bemész egy informatika boltba, lehet hogy ugyanezeket elmondják amiket én, csak olcsobban tudnak ajánlani.

2012. jún. 21. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
bocs elirtam, 10ezerért már tudsz venni jó tápot simán.
2012. jún. 21. 12:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2012. jún. 21. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!