Ez a vga jó lesz?
szeretnék venni egy ilyet: [link]
azért kéne mert a mostani HD 2600Xt-m elég gyengének mondható. ezzel már rendesen fognak menni a játékok? úgy gondolom hogy pl. a crysis warhead normálisan fog vele menni? mert a 2600xt-m en közepesen eléggé akad.
Őszintén remélem, hogy ez csak egy kamu kérdés, viszont az hogy meg akarnak óvni téged egy rossz vételtől az nem hinném hogy átvágás lenne.
Ha mégis megveszed a kártyát várjuk a videókat :)
Várom a videót..remélem dx11be 16xAAval 2650*1600 játszasz majd..ITT MINDENKI HÜLYE CSAK TE NEM..Ó bocsáss meg, hogy nem értünk a gépekhez és nem tudtuk hogy nem a VRAM méréte számít.ISTENem ne haragudj amiért ilyen tudatlanok voltunk.
(remélem tudod mi az az irónia.)
Nagyot fogsz holnapután döbbenni mikor nem indul a krájzisz.
"1 gigás, a hd 2600Xt-m meg csak 256Megás,azaz 4x erősebb."
A VRAM-ból nem ítélünk, hiába 1 gigás egy GT 520, játéknál ahova annyi kell ott GPU szinten rég elfogyott.
"akkor mondjátok azt hogy 4Gb-os 630Gt is egy ócska kaki."
Játékos szemmel az.
"azzal már minden megy 100%-os grafikán."
Ha ez igaz lenne, akkor az én HD 6850-em nagyon átvágták.
"nemtudom miért kell hülyére venni itt az embereket."
Senki nem vesz senkit hülyére, te vagy értetlen.
"de pl a gta 4 -nek is ott van az a megabájt számlálója,minnél feljebb rakom a grafikát annál több kell neki."
Igaz, megtaláltad azt a játékot ami talán bátran jelentkezhet a világ legrosszabb optimailizáció díjára. Szívesen csinálnék egy tesztet, mennyibe, hogy az 1 gigás HD 6850 szebb grafikát csikar ki mint a 4 gigás Gt 430? Akarom mondani 630. mivel hiába a sok vram, ha gyenge a GPU.
"az árából is hogy nem egy rossz kártya,majdnem 20 ezer forint"
A desktop VGA piac egész 300K-ig tart. Ha mindenre elég egy 20K-s "csoda", mi a francért kell a többi? Caak azért kérdem, mivel a GK 104/106-os lapkát teljességgel kétségbe vontad.
"mert az informatikus haverom is azt mondta hogy az az 1 gigás kari 100X jobb,mint a mostanim."
Nem egy informatikus ismerősöm van, így tudom, hogy ahhoz, hogy az ember az legyen, nem szükséges a hardverek beható ismerete.
HÁNYSZOR MONDJUK HOGY KURVÁRA NEM SZÁMÍT A VGA MEMÓRIA!?
210 egy szörnyű kártya!Nekem is az van egy i3-al 4gb ram ddr2 és úgy szagggat hogy azt se tudom hogy hova nézzek ja és képzeld 1GB-os....Annyit ér mint halottnak a csók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!