Nagy problémám akadt az FX-4100 procimmal. Valaki tud segíteni? Sürgős
Na szóval tapasztaltam, hogy Mafia 2 és GTA IV közben a processzor órajele nem mozdul 1400MHz-ről(alapórajel 3600MHz) ennek ugye oka gondolom hogy be van kapcsolva a Cool n Quiet a BIOSban. Ezért a GTA IV eléggé szaggat. Ezek után kikapcsoltam a CnQ-t BIOSban, megnéztem utána CPU-Zben az órajelet és jó lett, 3600MHz-en ment, és tökéletesen futott a GTA IV. Kb 10 perc játék utána GTA iv közben egyszer csak leesett az órajel 1400MHz-re megint, nem mozdult onnan és elkezdett szaggatni a játék. Pedig közben ki volt kapcsolva a CnQ. Kiléptem és CPU-Z még mindig 1400MHz-t ír. Mit csináljak? eléggé zavaró.
Alaplap: MSI 760GM-P23 FX
CPU: FX-4100
RAM: 4GB DDR3 1333MHz
VGA: MSI HD6850 1GB DDR5
Táp: FSP 400-60APN

BIOS úgy tudom hogy a legfrissebb.
Utolsó: Azt is én írtam ki, de látod hogy a 2 probléma más és nem kaptam rá megoldást. :/

"Hát de mondom..:D Én is csodálkoztam hogy akkor van mikroszaggatás, mikor felugrik 3600MHz-re, mert amúgy én is tudom hogy terheléskor megy fel, de furcsa volt, azért is mondtam:D"
Terhelés allat ilyen volt?? Akkor a tápegység lessz a probléma mert amikor feljebb megy nem kap elég áramot és vissza szabályozza magát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!