Videokártyát keresnék. Filmekhez HDMI, keveset egyen, bírja a tápom, csendben legyen. Kb ennyi lenne a vele szemben támasztott igényem. Max 20 ropi,100-ért én is tudok :-)?
Konf : 970pro3, FX-4100, 8gb, 400W.
VTX3D Radeon HD5670 X-Edition 1GB 128bit DDR5-öt néztem ki, de ha van valakinek jobb alternatívája, ne tartsa magában!
Nem kell HD felbontás, 1280-on mediumon azért elketyeg rajta valami új? BF3 mondjuk, vagy hasonló.
a 6750 es mindenen kenderbe veri az 5670-est:
mindent figyelembe véve (pixelmegjelenítés, textúrakitöltés, memória sávszélessége) kb 1,5X gyorsabb.
BF 3 megy rajta.
És egy kérdés: Meg tudnád adni a gyártó és típust a tápnak?
Ez az egy ami egy picit még kérdéses.
Na amit ideírtál az nem a táp gyártója.
A RoHS egy szabvány ami meghatározza, hogy milyen mennyiségű veszélyes anyagot tartalmaz a szerkezet.
Ott ahol fel van tüntetve hogy '400 Watt' na ott kell valahol lennie a gyátónak.
Már ezt is tudom :-)
LPK12-30. Fejjel lefelé van a matrinca... Ez alapján kidobott pár tápegységet a gugli. 450W egyébként, nem jól emlékeztem.
Mi a túró alapján számozzák ezeket? :-)
Tehát a 6750 jobb mint a 6670?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!