Mit gondoltok az Amd 16 magos processzoráról?
2012. jún. 20. 09:41
11/17 anonim válasza:
Jó hát nem tudom mit feszülünk, ha már a Barátok Köztbe 64 magos procival szerelt laptoppal tolják:D Ja és 64MB-s SSD.
12/17 anonim válasza:
Ehhez olyan fordítóval tekert progik kellenek, amik tudnak ilyen szintű és jellegű párhuzamosító optimalizálást. (A direkt konkurens programozásra készült programnyelveket már nem is említem. :)) Szóval nehéz lenne otthon igazán jól kihasználni.
13/17 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell ilyen processzor, csak kíváncsi voltam hogy milyen ez a processzor.Akkor úgy kérdezem, hogy az azonos felhasználásra készült azonos árú Intel processzornál jobb-e?
2012. jún. 20. 10:11
14/17 anonim válasza:
Az intel szerverbe kevés szálú teljesítményben jobb, míg ahogy a desktop piacon is az AMD több magot nyújt ugyanannyiért. Valahol ennek, valahol annak van meg az előnye.
16/17 anonim válasza:
Hiába 16 magos!! Nem biztos hogy olyan erős, nem használja ki egy program se!! Egy intelen I7-el több fps-est is kaphatsz mint ezzeL!! :)
Ez Szerverbe valÓ!
17/17 anonim válasza:
Ramtól függően szervergépbe talán jó egy 10-12 Minecraft szerverek.
De amúgy tényleg attól függ mire. Valahol a sok mag számít, valahol meg a egy magra eső teljesítmény, mert hiába van vagy 32 magos egy processzor, ha egy magon nagyon lassú, és amire használni akarja az illető, csak egy magot tud kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!