Sorsok kérdése:
A gépemre telepítettem a Speedfan hogy mérje a prcesszor hőmérsékletét de azt írja ki hogy 86 fokos amit én nem hiszek el?
Figyelt kérdés
A gép egyidőben azt csinálta hogy elkzded szirénázni és akkor kezdtem el méregetni. Azóta már pasztáztam a processzort de eltelt fél év és most kezdek aggódni mert azért szerintem ez így nem jó. Amikor elindítom a gépet azt írja ki hogy 60 fokos. MIt tegyek?2012. jún. 19. 21:58
1/8 flr. 

válasza:

Mennyi pasztát tettél rá?Pasztázd újra,portalanítsd a CPU coolert,nézd meg hogy jól van e rögzítve.
2/8 A kérdező kommentje:
egy időben rendben volt minden nem ment 56 fok fölé csak kb egy hónapja kezdte ezt el
2012. jún. 19. 22:12
3/8 A kérdező kommentje:
ja s lett rá rakva rendesen paszta és szét is lett kenve :)
2012. jún. 19. 22:13
4/8 Psyho 

válasza:

milyen processzor és hűtő van benn?
5/8 A kérdező kommentje:
Intel Pentium 4 3,40 Ghz
RAM 2 Gb
és GlacialTech Turbine 4500 a hűtő
2012. jún. 20. 17:02
6/8 anonim 

válasza:

Hát pasztázd újra (Fél év? az nem olyan kevés idö föleg ilyen idöjárásnál lehet jó lene)
ha nincs eltörve hütö rögzitö
akor ilyent roszminöségü tápegység is szokot produkálni lehet haldoklik...
7/8 anonim 

válasza:

Perszd akár venti is haldokolhat lehet olajozás segitene de kétlem hogy hoszútávon
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. jún. 21. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!