Ez a CPU hőmérséklet sok?
Nekem E2160 van 1.8Ghz 2.1-re emelve stabil. Egyszer a gyári proci hűtőt nem jól raktam vissza,az egyik müa. tipli nem ment be rendesen a helyére és nem feküdt fel jól. A hőfok mindjárt 60°-os lett és mire rájöttem hogy mitől melegszik.. mennyit szívtam.
Nekem terhelés nélkül (tél/nyár) 18-30C° között mozog (nyitott oldalházzal),terhelve sem lépi át sose a 50 C°-t.
Nem baj ha minimális tunningot raksz a procidra, de azal tisztába kell lenned ,hogy ez a procid életartamát röviditi.
Ja és vigyáz azért a hömérséglettel pláne ilyenkor nyáron nem túl jo ha határértéknél van a hőmérségleted erős géphasználatnál feljebb is mehet 60 foknál!!!Ha nagyon tunningolni szeretnél néz hozzá egy aktiv hütést pl it megnézheted [link]
Mennyivel rövidíti meg az élettartamát?
Spire diamond és Spire lunarII hűtők jók(csak ezekhez tudok hozzájutni)? Esetleg tudtok ajánlani valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!