Egy notebook hőmérsékletén mennyit számít a hűtőpad, magas ez a hőmérséklet?
Amikor játszom felmegy 65fokra is a alaplap,cpu,grafika is. Ez nem sok, káros is lehet?
És ezt mennyire hűti egy hűtőlap?
köszi
Nekem a régebbi laptopom játék alatt 80C környékén ment.. Ami ugye elég durva. Vettem alá egy jó kis hűtőpadot (12000) és így játék alatt 67-70C környékén ment.
A hőmérséklet szerintem még tűrhető.
köszi, amugy a hűtőpad az csak magas hőmérsékleten lehet alatta, vagy amikor használom a gépet akkor bármikor?
Meg egy hűtőpad az bármilyen laptopra jó? (nyilván a méretet nézni kell, de amugy?)
Nézd a méretet,mert az fontos..
(=Nagyobb lehet, kisebb nem)
Ezenkívűl érdemes nézni,hogy a laptopnak hol van a procija és a VGA-ja. Jobb lesz a hatásfok ha a hűtőpad ventije a melegedő rész alatt van(proci/HDD). Ha leveszed a laptop alját akkor a hűtés is javul.
Párezer forintos vackokat nem érdemes venni, nem érnek semmit(tapasztalat)
A hűtőpad bármikor alatt lehet,ha nem zavar a hangja.
Azzal járnál a legjobban ha olyat vennél amin állítható a ventik ereje..
na igen köszi, csak ez középen hűt ahogy látom. gondolom igy is használna az én gépemhez, de jobb lenne ha közvetlen a nyílások alá tudnám tenni a ventiket.
azért gondoltam amit linkeltem, mert ott mozgathatóak a ventik
Szívesen.
Amit linkeltem az elvileg alulról is hűt,nem tudom mennyi látszik a képen. De végül is azzal járnál a legjobban amit linkeltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!