Számitógép összerakása, esetleges problémák. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Megvettem az új cuccosokat a gépemhez.
Még életemben nem raktam össze számitógépet.
Lehetséges, hogy rossz helyre dugok egy kábelt?
Ha igen, akkor ennek milyen következményei lehetnek? Leég az egész cuccos?
2012. jún. 18. 20:22
11/16 anonim válasza:
Minden kompatibilis jó kis összeállítás :) grat hozzá!Látom azért értesz az összeállításhoz,összerakni tényleg nem nehéz valószínű pasztáznod azt kell,mert veszel hűtőt is,am az alap AMD hűtőn van paszta.Összerakod lazán én is most raktam össze 2 hete egy AM3+ os konfigot :D.Amúgy megfogod a gépházat,belerakod a lapot,belecsavarozod,mehet a táp a helyére,procit pasztázd,húzd fel a kis kallantyút,rakd bele a foglalatba a procit,csukd le,rakd rá a hűtőt,dugd be a 20+4 es tápcsatit a lapba,dugd be a 12 voltost is(4pines),a satát dugd be a winyóba,SSD be,meg a lapba is,ja meg annak is adj tápcsatit,rakd bele a vga-t,abba is a 6 pines vga tápcsatit dugd be,rakd be a ramot.És semmit nem tudsz fordítva bedugni,szerintem elsőre menni fog nem vészes,majd írj,hogy sikerült-e :).
12/16 A kérdező kommentje:
A 4 RAM "bemenetből" csak 2 tudok legjobb esetben is használni, olyan rohadt nagy a hűtő.. :D
Minden jól megy, csak a gépház kábeleinél akadtam el, ugyanis nincsen feltüntetve, hogy pl: a bekapcsoló gomb kábelének melyik fele a pozitiv része melyik a negativ...
2012. jún. 19. 17:17
13/16 anonim válasza:
ja tényleg azt kifelejtettem,az le van írva az alaplap user manualjába,az ún. f panelbe kell bekötögetni ott van minden,hogy power switch +- le van rajzolva,az user manual szerint lazán bekötöd,én is azt használtam és simán müxik minden,még a ledek is :) power led HD led +- meg ilyeneket kell bekötni :)
14/16 A kérdező kommentje:
Olyat lehet csinálni, hogy SATA6-os kábelellel dugok SATA3-s eszközt?
És ha a SATA6-os cuccost SATA3-s portba dugom, akkor lehet probléma ?
2012. jún. 19. 19:10
15/16 A kérdező kommentje:
CORSAIR 60GB SATA3 2,5" Force GT CSSD-F60GBGT
Ezt SATA3 helyre kell dugnom igaz?:D
Csak SATA6-os kábelem van az gáz ?:D
2012. jún. 19. 19:13
16/16 anonim válasza:
Igen SATA3 ba kell dugni,de SATA 6 os nincs is :) én nem hallottam még róla,olyan van hogy SATA 6Gbit/s,de sztem az is ugyanúgy SATA 3,menni fog az szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!