Asus gtx680 vs His hd7970 iceq x2 turbo vs Msi r7970 lightning?
Pontokba szedve, hátha jobban fogod:
1. Engem ne hülyézz, nem egy szint vagyok öcsi!
2. Amit linkeltél egy hőmérsékleti tábla egy HD 6790 tesztjében.
3. Amit én linkeltem ott a tesztben a HIS és az MSI is szerepel(tudod HD 7970 mert arról van szó okoska).
4. Gyári tuningal ne gyere, ebben is a jelenlegi MSI a nyerő, mivel a fenti HIS-nél 1050Mhz-s GPU órajel, és 5600Mhz-s memória órajel van, míg MSI-nél a GPU 1070Mhz a memória 5600Mhz ugyan úgy. Persze ez minimális eltérés, de ha az MSI twin frozr hűtője jobban hűt, akkor miért is nem lesz jobb vétel?
5. A sapphire toxicka, hogy jön ide? Ráadásul úgy, hogy annak sincs semmi köze a HD 7970-hez...
A tuning potenciál meg az MSI-nél jobb, nem hiába azt használják világrekord kísérletekhez...
Egyéb ellenvetés? De ha lehet akkor szakmai, és ne egy másik kártyáról fröcsögj már, mivel kissé unalmas.
1. Engem ne hülyézz, nem egy szint vagyok öcsi!
Na bekaphatod Pityukám, így lesz*phatsz úgy lesz*phatsz ;) Ahogy csak tetszik, ha nem tetszik menj anyukához panaszkodni.. Na de azért még vitatkozz itt magadban :D
Nem vagyok meleg, szóval kihagynám.
Ja és igazad van,magamba vitatkozok, mivel a márka fanságoddal indítottál egy vitát, csak épp vita partnert már nem tudsz szolgáltatni.
Szóval én nem offolok ezentúl.
Üdvözlettel Lajos!
Kérlek titeket, ne vitatkozzatok már ennyit, Lajos konkrést tesztet linkelt, ez alapján én is okosabb lettem, de aki csak vitatkozni akar meg toxicozni az gondolkodjon el ezen és olvassa el mégegyszer a kérdést.
Kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!