A processzorhűtővel van baj?
Figyelt kérdés
Battlefield 3 után így néz ki a hőmérséklet.
Valószínűleg az alaplap mérőjével van a baj (90°C), de a magok is eléggé felforrósodnak (70°C felett)
Szerezzek be egy új hűtőt, ha igen, mit ajánlotok?
2012. jún. 17. 17:19
1/4 anonim válasza:
- Takarítsd ki a gépet. Valószínüleg vastagon áll a mocsok a ventilátorokon, hűtőbordákon.
- Kend újra a processzort hővezető pasztával.
2/4 anonim válasza:
Nekem is i3 2100-asom van és BF3-azok én is. Annyi a különbség, hogy nekem 45-50 fokig szokott felmenni.
3/4 SnakeDoc válasza:
Ahhoz mondjuk nem nagyon értek, hogy a mostani intel cpu-k feszültségét lehet-e állítani (annak ellenére hogy nem tuningolható) de szerintem ott lehet a baj. Én ellenőrizném ha tudnám hogy mennyi az alap, és megnézném mennyi a javasolt, és megpróbálnám alulfeszelni. Valamint amit az első hozzászóló javasolt, ha pedig tiszta a gép, de neagyisten kazán-panelban laksz mint én, és a feszültséget se tudod állítani, akkor vegyél rá valami komolyabb hűtési megoldást! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! :)
2012. jún. 17. 17:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!