Jó gép lesz ez játékra?
2012. jún. 16. 22:17
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. jún. 16. 22:22
3/12 anonim válasza:
Nem rossz! :)
Játékra tökéletes lesz!
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Soha nem volt még ilyen felsőbb kategóriás gépem. Gépházból is azért választottam ezt, mert van plexi az oldalán, be lehet látni. Majd teszek még bele LED-es ventilátorokat. Ha már lúd legyen kövér. Tökéletes gépet akarok :D
2012. jún. 16. 22:33
5/12 anonim válasza:
A vinyó az egy green, Ha igen akkor blue helyette. Ja és a táp nem rossz, de egy Be Quiet Straingth Power E8/E9 500W-t vinnék a helyedben.
6/12 anonim válasza:
Ha belefér, én a helyedben i5-ből "K" jelzásű példányt választanék, hogy lehessen könnyedén húzni, ezáltal hosszabb ideig versenyképes marad a gép. tegyük hozzá ezt a procit is elfogadnám örömmel ;)
7/12 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsot, hdd-ből akkor blue-t veszek.
Igen én is gondoltam a 2500K-ra, de ez az alaplap nem tuningolható. Nekem bőven megfelel ez is, még sok is lesz. :D
2012. jún. 16. 22:47
8/12 anonim válasza:
De akkor már egy normális VRM-el ellátott tuning támogatást élvező chipsetű lap, és egy jobb hűtő is. Ez azért mert némi fel ár.
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Az utóbbi az tényleg jobb játékra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!