Vélemények erről a laptopról?
Elsősorban programozásra használnám (C# és OpenGL, néha egy kis Blender grafika, ha unatkozom), másodsorban néha-néha minecraftozunk csoporttásraimmal (de gondolom az elfut rajta...), és még ritkábban Dead Space 2, illetve majd a 3 ha kijön. Szóval vélemények róla? mennyire felelnének meg a célra? De leginkább a Dead Space 2 szintű játékok futtatási lehetősége érdekelne, és persze tapasztalatok is jöhetnek, illetve ajánlások, hogy ez helyett hasonló árban milyen jobb gépet kapok (Gyártó prioritás: 1:Toshiba, 2:Asus, 3:Samsung, 4:Dell és a többi, lenovo-t nem szeretnék)
Lenovoval személyes vagy ismerösi problémád volt? (csak mert hát elvben nagyon jó féle gyártó)
leirhatnád ha nem probléma
amugy jó lesz ez
ha van bene dedikált videokártya akor biztos tudsz játszani
nem nemmondtam hogy lenovot vegyél:)
hát melegedni bármelyik bármitöl melegedhet
ha 1 évig nem volt takaritva (és ez általában igy van mert ere alig gondolnak) akkor egyértelmü hogy melegszik
jó ez ránéztem még komentem után rendben va na linkelt laptop
amugy 4 magos i7 fog melegedni:P föleg ha terhelve van de ha toshiba ténleg jó hütést oldotmeg akkor nem lesz feltünö
árat most néztem meg 225 ezerért már lehet kapni GT 630M est ami mesze jobb videokártyás
Asus tól is pl. de pl 540m et meg még 200 ért is találhatsz lehet linkelek ha nem akkor bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!