Melyik a legjobb laptop márka?
Tudom nem márkafüggő, meg attól függ mi van belegyúrva, de mégis. Az érdekel,milyen az anyaghasználat a szerviz támogatottság stb. Nem vagyok kezdő az IT-ben, csak ennyi.
Ezek alapján mi számít jónak, tartósnak. Pl tudom, hogy a Lenovonak nagyon jó a szervizelése.
Nem lehet ilyet kijelenteni, hogy melyik a legjobb gyártó? Ez kb olyan kérdés, mint hogy melyik a legjobb autó márka?
A legtöbb gyártónak vannak olcsóbb (silányabb minőségű) és prémium kategóriás gépei.
Minőségben a DELL az egyik legjobb gyártó, de elég jók a HP, Samsung, Lenovo, ASUS gépek is.
Persze alsó kategóriás gépekből itt is bele lehet szaladni rosszabb, gyengébb minőségű anyagokba.
Amit én nem vennék: Fujitsu, ACER, Packard Bell (1 év csak a garija)
Mostanában viszont erőssen jellemző, az elromlik dobd el, vegyél újat, szóval a mostani gépek tartóssága nem 5-10 évre van tervezve.
Acer azért most helyre rázodot és igazán böséges válsztékban gyárt
egyedül garaniciával sporol de azt felárért tudsz veni
a töbivel azthiszem egyet értek
bár ez ténleg értlemetlen kérdés mivel mindegy egyes darab egyedi úgy lehet tekinteni még ha netán hardver paraméterek egyeznek is
eböl szerintem érthetö mire gondolok
és ezt te is emlegeted még kérdésben is
msi t pl nem emltiteték ha jól látam na ö pl nem nagyon gyárt csak 1-2 kategóriában laptopot most
és van pár új márka is aminek én se tudom most nevét:D ami lehet jó féle
régi msi t veni pl nem ajánlok
bár régi laptopok közt is ritka a tartos ũleti tipus
leginkább IBM ek jók
Amugy hogy kiemeljek én is márkákat
Asus a top nálam a gamer laptopjai miat meg ugy amugy is nagyon szimpatikus az egész asus gyártó
samsung laptopom van és szintugy szimpatikusok és már elég nagy a választék de vakahogy azért gyerekcipönek érzem én még samsung inkább tablet/mobilban a top nálam
Lenovot emliteted IBM alapú szóval nem lehet panaszkodni rá
töbi márka engem nem érdekel... van jobb rosszabb féle, mármint saját toplistámon nem érdekel...
Lenovo Toshiba Samsung
A Dell inspiron gépek nem jók! Az Asus gépek sem a legjobbak. HP Pavilion gépet sem vennék. A Sony gépek úgy tudom szervizigényesek és nagyon trehány a szervizük. Acer és a Packard Bell sem a legjobb választás. A Fujitsu Siemens gépek legendásan rosszak voltak, de mióta a Siemens kiszállt azóta nagyon megbízható gépek lettek a Fujitsu notebookok, de csak irodai munkára alkalmas gépeket gyártanak.
egyértelmű TOSHIBA, ha minőséget akarsz.
kínai szarokat én nem vennék pl: Lenovo-t vagy Acer-t vagy Packard Bell-t
Toshiba az japán,és a japán márkák azok minden téren a megbízhatóságukról híresek.
Az Acer a legjobb. Olcsó, és erős.
FIGYELEM! ASUS-t senki ne vegyen - drágák, és gyengék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!