Milyen laptopot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Laptopokban nem igazán vagyok otthon, a barátnőmet akarom meglepni eggyel szülinapjára, amennyire tudom komolyabb munkára nem használja, inkább csak főleg netezésre. Ne túl drága, és ne netbook-ot.2012. jún. 15. 22:18
1/6 anonim válasza:
Mégis mennyi az a "ne túl drága"? Összegileg?
Ultrabookok jó cuccok. Könnyűek nagyon, ez az egyik fő előnyük. Viszont 140 alatt nemigen találsz.
2/6 A kérdező kommentje:
Igazából olyan 100- és 130e közötti árban gondolkodom.
2012. jún. 15. 22:47
3/6 anonim válasza:
140Ezer alat mért ne találna internetezös laptopot???
még talán lányos kinézetü is van akár 100ezer körül is
ilyen laptopba nem kel külön videokártya se pl. de még lehet azal is van bár az 120körül van inkább... az igaz na de nem játékra lene
4/6 anonim válasza:
Ha viszont Ultrabook okat nézük amit csak most vetem észre hogy irtál akor még 140ezres ár is kevés azok nem olcsó gépek
persze jó hogy könyü de megfizetni azt az 1kg minuszt.... hát
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!