SÜRGŐS! Számítógép nem kapcsol be, ha be is kapcsol 3mp után leáll. Mitől? Többi lent
Figyelt kérdés
van egy 10 éves gép,tiszta por, nem tudom milyen
költözés után , az új lakásban nem működik
a régi lakásban még működött 1 hete a gép.
bekapcsolom, elindul majd 3-4 mp múlva leáll teljesen. utána megint kapcsolnám be de már semmire se reagál.
várok 1 percet benyomom megint, elindul olyan 2mp-re és leáll (ez változó, valamikor benyomom, felvillan aztán egyből leáll).
a kb 30 próbálkozásból 1x sikerült szépen elindítani zökkenőmentesen.
másik működő táppal is ugyan ez a helyzet.
tanácstalan vagyok, hogy mi is a bibi.
tehát benyomom elindul minden (ventillátorok stb...) aztán egyből leáll.
2012. jún. 15. 22:05
1/15 anonim válasza:
proci overheatelhet. Takarítsd ki szépen, nézd meg a proci ventilátort, hogy rendesen van-e rögzítve. Be kell kattannia rendesen. Ennyi első hallásra.
2/15 anonim válasza:
Beep kódot ad? (hallasz csipogást?)
3/15 A kérdező kommentje:
semmi bíp. mondom el se jut odáig, 1-2 másodperc aztán leáll a gép
2012. jún. 15. 22:18
4/15 A kérdező kommentje:
ok megnézem a procit, de a régi lakáson miért volt jó 3 napja most meg nem?
2012. jún. 15. 22:19
5/15 A kérdező kommentje:
olvastam valahol hogy az alaplapról próbáljam meg elindítani a gépet a bekapcsológomb vezetékével. de hogyan kell azt?
2012. jún. 15. 22:20
6/15 anonim válasza:
Lehet elmozdult a nagy pakolászásban, sok minden lehet így elsőre. Látni kéne azt, hogy mi hogy van, legvégső esetben kipróbálni a cuccokat egyesével.
7/15 A kérdező kommentje:
de csinál olyat is hogy be se nyomom a bekapcsoló gombot de elindul. aztán természetesen leáll
2012. jún. 15. 22:23
8/15 anonim válasza:
Pedig ha még beep kódot se ad akkor lehet, hogy az alaplappal lesz gond, mert ha a proci vagy a videókártya a hibás akkor attól az alaplap elindulna és nem állna le magától.
9/15 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt, és nekem az volt a baj, hogy tönkrement a táp. Teljesen fel volt hólyagozódva...
10/15 A kérdező kommentje:
de kipróbáltam a saját gépemből kiszedett táppal, és azzal is ugyan ezt csinálta :/
2012. jún. 15. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!