Valaki tud véleményt mondani erről a monitorról?
2012. jún. 15. 18:59
1/10 anonim válasza:
Hát akkor ha nem olyan mint a tápjaik, akkor szerintem jó.
2/10 anonim válasza:
Ennyiért pénzért, inkább már ezt ; [link]
3/10 Lord Keri válasza:
A HKC gyártó nem a magas minőségű termékeiről híres!
Ezért az árért találsz normális gyártótól is monitort. Pl: LG, Samsung, ASUS, AOC
5/10 Lord Keri válasza:
Az AOC már mérföldekkel jobb gyártó mint a HKC, csak itthon nem igazán ismert főleg az ázsiai régióban piacvezető kijelzőgyártó! Szerintem teljesen jó ez a monitor, arra viszont figyelj, hogy ezen csak HDMI bemenet van. Azaz ha videokártyádon nincs csak analóg kimenet (D-Sub pl: integrált videokártya) akkor abból elég bajos hdmi-t csinálni. Lehet ugyan, de elég ritka madár az ilyen átalakító. Ha pedig mondjuk digitális (DVI)akkor is vagy kábellal vagy átalakítóval a DVI-ból HDMI-t kell csinálni. Én azt mondom célszerű egy olyan monitort nézni amin D-SUB, és DVI bemenetek is vannak. De ha nem probléma a HDMI, akkor ez is egy jó választás lehet!
6/10 A kérdező kommentje:
Nvidia Geforce 9500GT
2012. jún. 18. 17:25
7/10 Lord Keri válasza:
A 9500GT-ből elég sok kiadás létezik, de több mint valószínű, hogy analóg (D-Sub) és digitális (DVI) kimenet is van rajta, sőt az sem kizárt, hogy HDMI is. Ha ezt a monitort választod, valószínűleg szükséged lesz egy DVI - HDMI kábelra, hogy össze tudd kötni a számítógéppel, az sem kizárt, hogy adnak ilyet a monitorhoz.
8/10 A kérdező kommentje:
megnéztem a vidikártyán hátul és van rajta olyan hogy HDMI
kis pici lapos bemenet, és mellé van írva hogy HDMI, gondolom az lesz az :DDD
2012. jún. 18. 20:52
9/10 Lord Keri válasza:
Az lesz az, akkor az remek! Valószínűleg a monitorhoz van hdmi kábel mellékelve, erre azért érdemes vásárláskor rákérdezni! De lényegében akkor csak összekötöd, és használható is! :)
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a helpet :)
2012. jún. 19. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!