Ez jó Gamer config?
Én állítottam össze ezt a Configot kíváncsi vagyok a véleményetekre hogy milyen?
Alaplap: GIGABYTE GA-H55M-UD2H
Processzor: Intel Core i5 760 Boxed
Memória: Kingston DDR3-RAM 2x4GB
Videókártya: GeForce GTX550 Ti 1536MB
Táp: Cooler Master GX Lite 500W
Ezt a platformot már nem lehet fejleszteni a jövőben.
Inkább H61 lap + I3 2100, vagy AMD-ből AM3+ Phenom II X4-el.
RAM jó lesz.
GTX550 Ti rossz választás. Bár 1,5GB VRAM + 192 bittel már nincs baj, de felesleges rá annyi, és gondolom ez miatt még jobban túlárazott.
HD6850, HD7770/7750 inkább.
Mennyi pénzed van rá? Más nem kell?
Szar. A GTX550 nem igazán való játékos gépbe, meg úgy igazából semmibe. Annyiért meg pláne nem, amennyiért adni szokták. Ugyan azon az áron kapni HD7770-et, vagy ami még jobb HD6850-et, amik legrosszabb esetben is 30%-kal gyorsabbak, és akkor még a fogyasztás/teljesítmény arányról szó sem esett.
Az i5-760 nem egy rossz proci, de a 2000-esek sokat rávernek, érdemesebb azt választani.
Gigabyte alaplapot nem vennék, bár állítólag Intel mellé korrektebbek.
"Gigabyte alaplapot nem vennék, bár állítólag Intel mellé korrektebbek."
LGA1155-nél se szívlelik őket ahogy eddig láttam.
5.: Minek kell i5 2500K, meg már P67-es lap? Meg főleg minek gmaer konfigba?
Húzás? Na arra pont egy gamernek nincs szüksége, meg amúgy is egy i5 2300 is tökéletes a jövőre nézve, egy komolyabb VGA is mehet mellé. Amúgy meg szűkös a keret nem fog beleférni egyik se.
Egy gép nagy vonalakba:
ASRock H61M-HVS
i3 2100
4 giga 1333Mhz-s kingmax ram 1 modulban
sapphire HD 7770
WD Caviar Blue 500/1000 giga
Chieftec CTG-400
Egy SATA-s ODD, valami nec vagy asus.
Ház ízlé kérdése, én egy CM elitből vinnék egyet.
Ez kb így 130.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!