Hogyan tuningolhatom a gépemet?
SIW-ből szedtem ki. Ez megfelel?
BIOS Information
================
Vendor American Megatrends Inc.
Version P1.40
Board Product ID P43DE
Processor Information
=====================
Summary 1 Physical Processors / 2 Cores / 2 Logical Processors / 64 bits
Name Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz
Vendor GenuineIntel
Original System Clock 266 MHz
Memory Information
==================
Slot 1 DDR2 (PC2-6400) 2048 MBytes Kingmax Semiconductor
Display Adapter Information
===========================
Radeon HD 4830 512 MBytes
Sound Adapter Information
=========================
AMD High Definition Audio Device Advanced Micro Devices
High Definition Audio hangeszköz Microsoft
Network Adapter Information
===========================
Vodafone Mobile Broadband Network Adapter (Huawei) WIRED Connected [7200 Kbps]
Realtek RTL8168D/8111D termékcsaládba tartozó PCI Gigabit Ethernet hálózati adapter (NDIS 6.20) WIRED Disconnected
Operating System
================
Type Windows 7 Ultimate Service Pack 1
Elég lesz.
A saga szvsz, és ha jól tudom nem egy jó márka, és éppen ezért kérdeztem.
Egy rossz táp tuning során, vagy csak normál kihasználtság alatt is magával ránthatja a hardwareket.
Ajánlom a tuninghoz egy jobb táp (pl. FPS Hexa 400) és jobb [nem gyári] hűtést. Ha csak kis mértékű a tuning, akkor felejtős a hűtés de a tápot tuning nélkül is lecserélném.
Akkor csak a BIOS-ban kell "trükközni"
Pontosan amúgy minek kell az overclock? Valamelyik hardware gyenge?
Szerintem a processzorom gyenge. Nem szokott vele bajom lenni, de felraktam a SW Force unleahsed 2-t, és eléggé szaggat rajta, ha sok minden van a látómezőmben. Töltöttem le hozzá egy FPS unlockert, ami megoldja a szaggatást, de cserébe, hogy folyamatos legyen a kép belassítja mozgást, mintha egy lassított felvételt néznék. Ekkor kezdtem el kisérletezni a CPU tuningolásával, és észrevettem, hogy segít rajta, ha feljebb tolom a frekvenciát. Ha van bármi más módja annak, hogy ezt megoldjam, akkor nekem az is jó.
megjegyzés: Próbáltam a videokártyámat is overclockolni, mivel ATI és van saját menüje hozzá, de annak az ég világon semmi hatása nem volt a játékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!