SLI vs CrossfireX? Lejjebb pontosabb.
2db Nvdida videó kari SLI-ben, meg tudja közelítenie egy quadro teljesítményét? Vagy 2 ATI Cross-ban képes Quadro teljesítményre ? Természetesen 3d munkára kéne, és az áruk miatt kérdezem hogy 2 közép felső kategóriás kártya, képes lenne megközelítenie egy több százezres Quadrot ?
Gondolnék itt pl: GTX560TI SLI-ben vagy 6870 Crossban ez csak egy pl volt. Válaszaitokat előre köszönöm.
Az alaplapból nem kell túl drágát venni, egy ASUS P8H67-M REV 3.0 szerintem megfelelne, de ehhez csak sima i7 2600-at érdemes venni mert nem támogatja a tuningolást. Azon kívül mindent tud amit kell.
A tápból szerintem egy 600w körüli megfelel, lehet 500w is elég lenne, de árban nincsen nagy különbség, jobb biztosra menni. A +700w már erős túlzás lenne, azt nem javaslom. A márkák közül én a CoolerMaster-t és a Thermaltake-ot preferálom, de igazából a noname-eken kívül gyakorlatilag bármelyik jó.
Az AMD processzorijait annyira nem ismerem, de szerintem az i7 van annyival jobb az FX-8120-tól mint amennyivel többe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!