IPad2 vagy Samsung galaxy 10.1?
Ez esetben az iPad egy tízessel olcsóbb, mint a galaxy 10.1.
Azért köszi a választ.
Én soha nem voltam sem Samsung sem Apple párti.
Nem tudom milyen az az Apple készülék ami tizessel olcsóbb, mint a galaxy 10.1. De kb. 2 hónapig nálam volt egy Apple Ipad2 és ha nem lenne ennyire drága akkor szó nélkül áttérnék Pc-ről erre a tabra. Utána volt szerencsém kipróbálni más termékeket is, és be kellett ismernem, hogy az Apple készülékén volt a legkönnyebb eligazodni.
Ha tényleg olcsóbb, és nincs hibája akkor csak ajánlani tudom az Apple készüléket.
A helyedben kipróbálnám mind a kettőt, ha van rá lehetőség. Apple készülékeket azt tudom, hogy ki lehet próbálni akár órákon keresztül is az iStyle szaküzleteiben. Nem tudom Samsung üzlet van-e ilyen. Vagy akár egy nagyobb műszaki áruházban.
Ez nem jelenti azt, hogy a Samsung rossz készülékeket gyárt, ezért egyet értek SepTox válaszával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!