Volt egy jó gépem, amit eladtam mert nem használtam ki és mostani meg nem jó. Mi kéne bele szerinted?
Előző gépem: 3x 2GB DDR II, 1GB ati videókártya, i3 proci, 750gb HDD (500gb +250gb)
Mostani gépem: 2x 1GB DDR II, 512mb atiradeon hd4350 videókártya, sima 1magos 2.8intel proci, 80gb sata vinyó
eladtam az jó gépemet mert semmivel nem játszottam csak filmeztem facebookoztam neteztem és ennyi, kellett a pénz eladtam és vettem belőle egy másikat ami jóval gyengébb és pénzem is maradt! tökéletes célt szolgál arra h netezzek és filmezzek de egy picikét lassúnak gondolom! mit tegyek vele szerinted?

hátőő vegyél bele egy gyorsabb procit akkor elég jó lessz.
meg egy vinyot
mi az op rendszer??

Minek vetted meg, ha eladtad? Erre gondolhattál volna előbb is.
Amúgy a VGA gagyi, a processzor lassú, a memória meg épphogy kevés, a vinyóról nem is beszélve.
Ez tényleg jóval gyengébb, legalább egy olyat vettél volna amiben kétmagos CPU van.
Hogy mi kellene bele? Mondjuk egy core2 proci, meg egy HD47xx,HD48xx VGA és e felett.
Baromság volt eladnod egy olyan gépet. Még ha csak neteztél is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!