HA össze akarok rakni egy SZÁMíTÓGÉPET miket kell vennem?
Figyelt kérdés
ugy értem hogy nem akarok venni boltban egy kész összerakott gépet hanem én akarok megvenni mindent hozzá,de nem tudom hogy mi kell pontosan. Alaplap,RAM,Videókártya,Processzor és ennyit tudok.
Ha hülyeséget akarok akkor szóljatok nem fogok megsértődni csak észrevettem hogy ezek amiket felirtam nem olyan förtelem drága dolgok.72 ezre forintom lenne kb
Előrre is köszönöm a válaszokat
2012. jún. 11. 16:12
1/10 anonim válasza:
Táp, HDD, ODD, amit kifelejtettél. Játszani akarsz a gépen majd?
2/10 anonim válasza:
Alaplap
RAM
Videókártya
Processzor
Táp
HDD
Gépház
3/10 anonim válasza:
Nem olyan förtelem de ha jó gépet akarsz akkor nem ártana egy 100.000 Ft és még ott van a winchester a tápegység ezek nem olcsó mulatságok, meg ottvan a DVD, gépház nah ezek olcsók. Mire akarod használni gépet?? Sima netes gépre elég a 72.000Ft
4/10 lindmayer válasza:
ha meg játékra is kellene akkor használtan kéne venni
5/10 A kérdező kommentje:
Nincsennek olyan förtelem nagy igényeim de játszani akarok vele.A mostani gépem is majdnem elég arra amire használom épp csak egy kicsi hiányzik de nem éri meg már fejleszteni.
Amit most használok az egy:
Alaplap :NF61D Micro AM2 SE
AMD Athlon 64 X2 Dual core 4000+ 2,1GHz
2GB RAM
GeForce 8600 GTS
160 GB HDD
2012. jún. 11. 16:31
7/10 A kérdező kommentje:
72 EZER Forint
2012. jún. 11. 16:54
8/10 anonim válasza:
A jelenlegi géped jó, megéri tuningolni. Újan 72 ezerből egy ilyet vennél mint a mostani. Jelenlegi gépedbe veszel +2 GB RAM-t meg egy új VGA-t, max még húzod a procit. Jobban megéri.
9/10 anonim válasza:
Vagy lehet kéne egy új proci is :S
10/10 anonim válasza:
Meg egy új alaplap :D. Tényleg megéri új gépet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!