Melyik videokártyát vegyem?
okostojás? no comment :) pont jó embert találtál be ezzel barátom :P
én elhiszem hogy tök jól megvagy a 6870-eddel, és ez tényleg tök jó, de ne erre alapozva adj rossz tanácsot mert más jár rosszul miatt.
Na jó akkor most melyik legyen, mert úgy látom, hogy megvan mind a két kártyának a maga előnye. Egy szó, mint száz én nem 2-3 évre szeretnék gépet venni hanem 5-6 és e fölött, mert most is egy p4-es gépem van ami 7 és fél éves(szinte csak internetre és kisebb játékokra használom, mint pl.:GTA SA), de szeretnék ebből a világból kilépni, hogy csak várok és várok amíg betöltődik a windows internet játékok stb...
És ezért szeretnék beruházni egy "GAMER" gépre. Ha a jövőt tekintve a hd7850 jobb választásnak tűnik, akkor azt veszem meg.
A jelenlegi konfigom így nézne ki:
Asus m5a99x evo
AMD fx 8120
hd7850
fsp hexa 500
+vmilyen hűtés a procinak.
Ilyen hosszú távra a 7850 az előnyösebb, pont az X2 driverfüggősége miatt. A 7850 már csak gyorsulni fog, az X2-nek viszont mindig is ingadozó marad a teljesítménye és ez idővel inkább romlani fog.
Bár várhatóan jövőre jön az új konzolgeneráció, ami majd meg fogja dobni a gépigényeket.
Az az igazság, hogy nekem a hd7850 mostmár, hogy így "rátaláltam" jobban tetszik, mint a hd6xxx-es széria bármelyike, mert ott van az, hogy 28nm-es és tovább lessz driver frissítés és sorolhatnám. Meg a sima hd6870-es is egy igen jó kártya. Úgy, hogy szerintem a hd7850 lessz. És a gépem többi részéhez mit szóltok?
Asus m5a99x evo
AMD fx 8120
Antec H2O 620
hd7850
fsp hexa 500
Kingston 120GB HyperX K3
Samsung SpinPoint F3 500GB HD502HJ
Corsair DDR3 1866MHz 8GB Vengeance Kit
Sharkoon T28 zöld
Samsung 22x SH-222BB/BEBE Fekete
+monitor+billentyűzet+egér+egérpad+valamilyen hangfal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!