Csíkozik a monitorom mi lehet az oka?
tehát a gépem 430W-s táp, asus p4pe2-X alaplap, DDR 2x512 Mb ram, videókártya ATI Radeon 9200 Family Corporation 128Mb, 80Gb vinyó, + 2Tb USB háttértároló, monitor SynyMaster 795Mb
tehát a lényeg annyi hogy próbáltam róla screenshoot-t csinálni de a képen nincs rajta a hiba, és a csíkozás eléggé aránytalalan, mintha a szövegek a formák és az egér vetné a szürke csíkozású árnyékot. van amikor órákig nem jön be, van amikor már az XP betöltését is kiséri,
okozhatja ezt esetleg a telefon ami az íróasztalomon van, vagy a hangfal szett, ami 2.1-es Logitech a 2 oldal hangszoró 32-32Wattos az asztal alatt meg egy 64 Wattos mélynyomó, kipróbáltam hogy távolabb tettem őket de akkoris, kikapcsolom a monitort várok kicsit visszakapcsolom és ugyanolyan, próbáltam mágnesteleniteni a monitort de akkoris marad a csíkozás, gondol egyet és eltűnik.. ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!