1/6 anonim válasza:
Az adapter egy átalakító berendezés, készülék, eszköz.
Millióféle van, ha tudnád konkretizálni a kérdést akkor lehet pontos választ is adni.
2/6 MaXXeGee válasza:
Egy adott egység használatához szükséges illesztő. A feladata lehet az eszközök jelszintjének és egyéb elektromos jellemzőinek egymáshoz igazítása, illetve a kommunikációs protokollok közti fordítás biztosítása is.
Mondok egy egyszerű példát. Telefontöltő
3/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
Van egy asztali gépem, az érdekelne, hogy ez hol található meg benne és hogyan sérülhet (akár szoftveres akár hardveres úton)?
2012. jún. 10. 19:38
4/6 MaXXeGee válasza:
Ez így még mindig túl széleskörű, Lehet ez a hálózati adapter (LAN vagy WIFI kártya, bluetooth vagy infra adapter)
De említhetik a tápegységet is adapterként (bár nem jellemző)
Pontosan milyen adapterről lenne szó?
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor a táp az, ami kell nekem. Olvasgattam neten, de nem nagyon találtam erről infót. Lazán behelyezett tápkábel (konnektorból a tápba) okozhat valamilyen problémát?
2012. jún. 10. 20:03
6/6 anonim válasza:
Nagyon kis esély van a tápkábel meghibásodására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!