Melyik windows kellene ha játszani akkarok?
Mindenképpen szerintem egy xp mert kevésbé eszi a ramot és 4gb nál még elég a 32 bites is habár 64 bitest nem fejlesztették tovább de szerintem windows xp professional 32 bit sp3 al megfelelő. 3,65gb ramot felismer asszem szval nem vész és nem is eszi a ramot a rendszer+ mellé egy comodo v. microsoft vagy malwarebytes vírusírtó vagy nod32 vagy advanced system care with antivirus (ez elég jó nem eszi a ramot és van benne tisztító is)tuti semmi baja se lesz.
Windows7 nem ajánlom mert ramot alapból minimum 1gb ot elfoglal ha 64 bites akkor 2gb-ot szóval suma sumárom WINDOWS XP Professional 32 Bit.
Jó játszást.
Win7 Home Premium
Win7 Professional
Ezeket ajánlanám.
A 32bitesen valószínűleg több játék fog rendben működni, de nem fogja látni a 4Gb Ramot.
A 64bites 4Gb-nál több Ramot használ, de egy-két játék egyszerűen el sem fog mindulni.
ha jól sejtem az 3 gigahertz lesz(a proci sebesége)
erre mindenféleképpen egy hetest kéne föltenni, és a kompatibilitás miatt inkább a 32 bites lenne a jobb
igaz hogy kevesebb memóriát lát majd a rendszer, de evvel a videokártyával, úgysem a memória mennyisége lesz a szűk keresztmetszet
de viszont ha tervezel egy vga vásárlását a közeljövőben( akár a 15 ezres kategória is megfelel neked) akkor már a 64 bitest ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!