Melyik alaplap és videó kártya jobb (lent)?
alaplapok:
az egyik:MBO ASROCK H61M-S Intel H61, mATX
másik:MBO GIGABYTE H61M-S1 INTEL H61, mATX
VGA:
az egyik:VGA GeForce 8400GS Gainward 1466 PCIe 1024mb DDR3 Low Profile
másik:VGA GeForce 8400GS EVGA PCI-Ex16x nVidia 512MB DDR3
ezek közül melyik a jobb
alaplap: asrock mostanság jobb.
VGA: mindegy melyik, mindkettő csak képet megjeleníteni jó.
mért nem lehet velük játszani?
attól h neked 80000 Ft-os videókártyád van attól nem kell egy olcsóbb videóártyára mondani h szart se ér
Kérdés mivel akarsz játszani. 8400GS cod2-ig kb. jó, de aztán komoly gondokba ütközöl. Ha játszani szeretnél vegyél 9600GT-t. Kb: 4-5x erősebb, még egy battlefield 3-at is játszhatsz mediumon 1024x768-on.
De én ezt csak tanácsolom, és nem azért mert 80ezres VGA-m van (baromság) de amit írok azért írom, mert jót akarok neked. Ez a VGA kb 5 éve van a piacon, mindössze azért, hogy tényleg "képet jelenítsen meg". Hardverapro megbízható hely, ha találsz megbízható kereskedőt, amiből rengeteg van. A pénzedből jóval erősebb konfigot építhetnél ha használt alkatrészt veszel.
hát én összeállítottam egy komplett gépet
mért ezek a VGA-k nem vinnék el a FIFA11-et?
akkor nincs probléma :D
meg még a menni fog rajta a counter strike 1.6 is és nekem elég is.köszi szépen a segítséget
és ezen is elmmenne a FIFA11?
VGA Geforce 8400GS 512mb Gainward 1954 PCIe HDMI DDR3 Heat sink
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!