Ez miért csinálja a gép?
Elkezdtem zenét halgatni a gépen lemezről aztán befagy és kiírja hogy hyper transport sync error és megkell nyomni az F1-et utána néztem és volt ahol videokártya hibát írtak
de játék közbe soha nem fagy le és a hűtése is jó mert játék közbe 60 fölé nem megy amikor kapcsol be a gép akkor 3-at csipog kb mint ugyanolyan hosszú talán a második kicsit hosszabb de nem biztos AMI bios van szoval a 3 rövid az az hogy Hiba van a memória első 64 KBájt-jában. de eddig csak most hogy cd-ről halgattam a zenét

Tuti hardveres gond. Én átnézném, hogy a gépben akármelyik mikrocsip sérült-e(?). Alaplapon ugyanúgy mint Videokártyán. Ha karcos, vagy letört akkor az a bajod.
(Velem előfordult konkrétan hasonló, mindaddíg csinálta amig rá nem jöttem a CPU cserén, hogy a CPU egy kb 3mm-es darabja letört. De én simán használtam még attól függetlenül évekig.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!